Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#ویزای توریستی

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

گروه مشابهی برای امریکا هم هست؟ امکان تبدیل ویزای توریستی امریکا به ویزای کار و موضوعات مشابه
2021-09-01 00:15:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

ویزای توریستی الان اکی شده؟ و اینکه درمورد ورک پرمیت میشه واسم توضیح بدین
2021-09-04 04:44:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت

، جناب ، با تشکر از لطف شما، من در مورد اکستند ویزای توریستی مادرم سوالی دارم، برای پروف وضعیت مالی، به نظرم نمی شه مدارک مالی ( سپرده در بانک ایران ) را که مربوط شش ماه گذشته بوده، استفاده کرد فکر کردم برای ایشون حسابی در کانادا باز کنم اما بانک RBC برای توریست ها حساب باز نمی کند( سریع بسته می شود ) بانک های دیگر را نمی دانم اما به نظر شما اگر حساب باز کنیم و یک پرینت حساب بگیریم و جز مدارک برای اکستند زمان اقامت مادرم در کانادا بفرستیم، در صورتیکه حساب بسته بشه، مشکلی پیش می آد؟ منظورم اینه ک
2021-09-09 09:23:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

آیا بدون تمکن مالی و فقط با نشان دادن سند خانه ای که به نامم هست میتونم درخواست ویزا بکنم ؟
2021-09-09 11:07:00 #Montreal

میتونین یک راهنمایی کوچیک کنین من جای پدر و مادرم دارم براشون درخواست ویزای توریستی میدم سوالم در مورد امضای الکترونیکی آخر هست الان اسم پدرم رو باید توی بخش امضا بزنم یا اسم خودم رو به عنوان نماینده؟ ممنون میشم پاسخ بدین
2021-09-10 00:40:00 #Montreal

گروه مشابهی برای امریکا هم هست؟ امکان تبدیل ویزای توریستی امریکا به ویزای کار و موضوعات مشابه
2021-09-01 00:15:00 #Montreal

من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و برای تغییر dli ام باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-08-31 11:02:00 #Montreal

،من و همسرم و دخترم می خوام برای مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی خودم اقدام کنیم این واقعیت داره که ممکن من و دخترم بتونیم بریم ولی همسرم ویزا نتونه بگیره چون وکلا اینجا میگن ویزای ورک پرمیت میشه گرفت ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-27 13:14:00 #Montreal